dimecres, 29 de març del 2017

TEO!

Aquests dies estem de celebració a la biblioteca Miracontes. En Teo, el protagonista d'un dels contes infantils més popular, ha fet 40 anys. I per això a la biblioteca li hem volgut dedicar un petit racó per en Teo.

En Teo sovint li passen aventures de tot tipus i això els infants s'hi senten identificats. A més es treballen un munt de valors un dels quals que és força important és el respecte. L'autora comenta: 
"En Teo és bàsicament un nen respectuós: amb el seu entorn, la naturalesa, els companys i l'ecologia"

Aquí us deixem una fotografia del racó! 

Podeu venir a la biblioteca a llegir les aventures d'en Teo. 



 

divendres, 17 de març del 2017

Ens visita en Ricard Bonmatí!



El dia 6 de març a l'escola vam dur a terme l'activitat "Autors a les aules". Aquest curs, els nens i nenes de Cicle Inicial vam tenir la sort de rebre la visita de l'autor  Ricard Bonmatí. Dies abans de la visita ja vam llegir i aprendre alguns dels seus poemes i contes, així, el dia que ens va visitar li vam poder recitar per donar-li la benvinguda.

Ah! I com que a ell li agrada molt jugar amb les paraules i té una imaginació fantàstica, abans de venir ens va enviar un embarbussament per mail que diu així: "Diu l'Esquela que l'escola de L'Escala esquila l'Escula". L'Esquela (del Mal humor) és una revista imaginària i l'Escula és el nom d'una ovella que es va imaginar en Ricard que teníem a l'escola. Què? El sabríeu dir una mica ràpid, l'embarbussament? 

Ens va encantar conèixer-lo, aprendre amb ell a recitar poemes tot gesticulant i escoltar les seves anècdotes i aventures.